Elsker du kaniner er Holbæk Kaninavlerforening måske noget for dig.


Holbæk Kaninavlerforening, også kaldet HKAF er en lokalforening under Danmarks Kaninavlerforening (DK). DK's vedtægter for lokalforeninger kan findes her


Vi er en aktiv forening med både race- og kælekaninudstilling, og hop. Vi har tidligere haft et ungdomshold som stillede op til Danmarks mesterskaberne i kaninavl for ungdomsmedlemmer (DMKU), så er der nok ungdomsmedlemmer stiller vi op med et hold igen.


Holbæk Kaninavlerforening er i løbende udvikling med mange tiltag for både ungdom og voksne avlere/udstillere.


På udstillinger er det muligt at udstille sin kælekanin også. Denne behøver ikke være raceren, øremærket eller godkendt ift. standarden.


For at udstille racekaniner skal du være medlem af Danmarks Kaninavlerforening . Ved kælekaniner er det nok at være stampemedlem. Læs mere på www.kaniner.dk eller under fanen "bliv medlem"


Du behøver ikke bo i Holbæk området for at være medlem af Holbæk Kaninavlerforening lokalforening -  vi er flere der kommer fra andre dele af Sjælland.


Alle de lokale kaninforeningers arrangementer rundt omkring i landet annonceres i tidsskriftet. Som medlem af Danmarks Kaninavlerforening er du også velkommen til alle de andre foreningers arrangementer.


Er du ny i Holbæk Kaninavlerforening så send gerne en kopi af din indmeldelses mail til bork@waoomail.dk, så vi kan byde dig velkommen og sende information omkring HKAF og vores kommende arrangementer.


Er du allerede medlem af Danmarks Kaninavlerforening, men under en anden lokalforening, kan du efter eget ønske, bede om at blive overflyttet til Holbæk Kaninavlerforening.


Skriv en e-mail vedr. overflytning til ved at udfylde formularen på denne på kaniner.dk og informer gerne bork@waoomail.dk


Vi håber på at se dig ved et af vores kommende arrangementer/udstillinger.


Henvendelse til Holbæk kaninavlerforeningen kan også ske til:


Holbæk KAF's Formand Jørn Petersen - se mere under fanen vedr. bestyrelsenOM HOLBÆK KANINAVLERFORENING