Fransk Vædder

vildtgrå og chin.Kappetegnede i begge farver.


Jette Markeprand

Algestrupvej 25

4340 Tølløse


Tlf.59185999 - 50533204

EmailTan, sorte, brune og blå

Sælges hele året.

Flere championater haves


Poul Erik Nielsen

Margrethevej 3,

4520 Svinninge

Tlf. 61 35 73 41

Email

Avlerannoncer


 


Fransk Vædder

- unger og ungdyr Vildtgrå og chin + kappetegnet i samme farver


Helle Kjær Erichsen

Bækkehusvej 8 (Tuse Næs),

4300 Holbæk

Tlf. 59 46 15 86

E-mail

AVLERANNONCER


Alaska


94p/ 94,5p /95p forældre


Poul Erik Nielsen

Margrethevej 3,

4520 Svinninge

Tlf. 61 35 73 41

Email

HOLBÆK KANINAVLERFORENING

En lokalforening under Danmarks Kaninavlerforening


Belgisk Kæmpe, vildtgrå

Lille Sølv, blå, brun og sort

Dværg Vædder, madagascar (rødbrun), ensfarvet og kappetegnet

Hermelin, brun og sort


Jens Aage Jensen

Smakkerup Huse  5

4400 Kalundborg

Tlf. 59 50 05 09


VIGTIG INFORMATION


Nyt konto nr. Reg:9570 konto:0012078072


Medlemmer af Holbæk Kaninavlerforening,  kan tegne en avler annonce til 100 kr. pr. år.


Alle kaniner, der sælges eller på anden vis formidles fra disse besætninger, er tatoverede med avlernummer i højre øre (og for race kaniner også kuldmærke i venstre øre). Kaninunger fra disse besætninger sælges først, når de er 8 uger gamle.   


Ved salg medfølger afkomsattest og lidt af det vante foder samt pjece om pasning af kaniner - f.eks. fra Danmarks Kaninavlerforening. Pjecen om pasning af kaniner og andre pjecer kan downloades af enhver fra kaninavlerforeningens hjemmeside.


Annoncerne løber  i perioden fra 1. april til 31. marts. Betalingen sker forud og fastlægges på det konstituerende møde i foreningen.


Alle annoncer skal fornyes pr. 1. april uanset tegningstidspunktet.

Pris pr. år 100,- kr.

Betaling for det kommende år af løbende annoncer skal være indbetalt senest d. 15. april.

Annoncer der ikke er betalt ved udgangen af april måned slettes fremover d. 30. april.


Medlemmer, der ønsker at tegne avler annonce, bedes henvende sig til vores formand bork@waoomail.dk

og overføre penge efter aftale Kontonr. Nyt konto nr. Reg:9570 konto:0012078072Ansvaret ligger hos sælger og køber. Holbæk Kaninavlerforening giver sine medlemmer mulighed for at annoncere i avlerkataloget på foreningens hjemmeside.


Det skal understreges, at dette ikke indebærer, at vi fra foreningens side giver nogen garantier for de kaniner, som medlemmerne sælger. 


Vi garanterer således IKKE for kaninens helbredstilstand, frugtbarhed eller sundhed og heller ikke for, at den lever op til de krav til udstillingskaniner i den pågældende race, som fremgår af Nordisk Kaninstandard.


Selv om avleren er medlem af kaninavlerforeningen, har køber og sælger selv ansvaret for, at det inden købet bliver tjekket, at de ønskede kaniner er sunde og af den kvalitet, som køberen efterspørger.     


Enhver handel med kaniner, som måtte finde sted som følge af en kontakt skabt via denne hjemmeside, er køber og sælger således selv ansvarlige for.


Holbæk Kaninavlerforening stiller alene avlerkataloget til rådighed som et middel til at skabe kontakt til medlemmer af foreningen, som avler med specifikke kaninracer.   


Gode råd til dig, der skal ud og købe kanin


Inden du tager ud og køber en kanin, så kig dig omkring. Der er altid mange kaniner til salg, og det er ikke altid den første og bedste, der er det rigtige valg.

Du kan finde flere avlere i Danmarks Kaninavlerforenings avlerkatalog.

Snak med den avler, som du overvejer at købe en kanin hos, om hvad du ønsker dig, og hvad du forventer at bruge kaninen til.


Inden du køber kaninen, bør du (sammen med avleren) tjekke, at den ser sund og rask ud, at tænderne er fine osv. Hvis det er vigtigt for Jer at få en unge af et bestemt køn - så få avleren til at tjekke en ekstra gang, at ungen har det køn, som I gerne vil have, og at vise det til dig.

Se dig omkring – er der gode forhold hos avleren, ser dyrene raske og sunde ud, er der rent osv. Hører du nys eller ser du kaniner med snot i næsen, så gå din vej og køb din kanin et andet sted.


   Copyright © All Rights Reserved